Vilken helg!

I lördags var Majsan och jag till Gimo på utställning. Äntligen var det dags för Nanna att göra comeback i ringen efter hennes skada och långa rehab. Cinna var oxå anmäld och flickorna gick i öppen klass båda två. Majsan visade Nanna till vinst i klassen med ck. Cinna fick ett slätt excellent och en tredje plats. I bästa tikklass så tog jag över Nanna och till vår stora glädje vann hon även där och tilldelades cert och därmed blev hon champion!!! Forsfararens första utställningschampion! Ett år sedan hon ställdes sist och hon tog sitt championat på första försöket, såå roligt! Nanna avslutade sedan med att bli BIM mot en rysk hane. Domare var Domenico Di Matteo från Italien. Det blev champagne på kvällen! 🙂

nanna-se-uch

SE UCH  SJV-14 Forsfararens Nanna

bir-bim-gimo

BIR Ch Manifique d’Argent Le Petit Dendy – BIM Ch Forsfararens Nanna

Emelie och Ziva ägnade helgen åt att tävla rallylydnad på Åland. De fick sitt sista kvalificerande resultat i första klassen och tog dessutom två kvalificerande resultat i klass 2. Stort grattis!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.