Pudel-SM

Nu i helgen var det Pudel-SM i Gårdskär utanför Älvkarleby. Det tävlades i lydnad, rallylydnad samt inoff agility. 6 st Forsfarare var med och tävlade i rallylydnad och agility och en hel del framgångar blev det!

Saga (F. Saga) och Lisa tävlade rallylydnad fortsättningsklass och fick sitt 3:e kvalificerande resultat och titeln RLD F. De debuterade även i hoppklass och nollade ett av loppen. Grattis!

RLD F  RLD N  SE VCH Forsfararens Saga

Putte (F. Blixt Gordon) tävlade rallylydnad avancerad klass med Anette. De gjorde två fina rundor varav en med kvalificerande poäng och 2:a placering i klassen. De blev även sammanlagd SM 2:a i rallylydnad avancerad klass. Grattis!

20160925_154815

RLD N  RLD F Forsfararens Blixt Gordon

Olle (F. Korak) är ”storebror” till Putte och han tävlade rallylydnad mästarklass med matte Anette.

Zeke (F. Tantor) och Mia tävlade agility under pudel-SM. Om Zeke fick bestämma skulle banan bara bestå av A-hinder, han har vissa drag från sin mormor Alizza 😉

Yatzzy (F. Yatzzy) och jag gjorde en comeback på rallylydnadsplan efter 2 års uppehåll. Första dagen snubblade vi på ett kvalificerande resultat men dag 2 lyckades vi komma över 70 poäng. Kul! Nu ska vi försöka plocka två till i höst. Duktig tant tyckte att det var skoj att få tävla igen ♥

Cinna (F. Betty Boop) startade jag i agilityn. 6 lopp totalt under helgen, 3 i agility och 3 i hopp. I 3 lopp tog vi oss i mål med en del fel och i resterande blev det disk. Vi hade jättekul båda två även om banorna var lite väl kluriga för oss. Superbra träning dock och jag tror vi börjar bli klara för att starta klass 1.

14409377_10206534052421099_3700017079897269825_o

Tack alla för en jätterolig helg! Nästa år är det Pudelnationalen i juli då ses vi väl igen?!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Pudel-SM

  1. Majsan skriver:

    Låter som en helt underbar helg.

  2. Mia skriver:

    Putte och jag är på G till Pudelnationalen för att ge dig och Cinna en match 🙂

    Zeke och jag tränade agility när vi kom hem och ”hundjäkeln” går som tåget, följer varenda visning, full fart och till och med upp och NED för A-hindret flera gånger. Kan man bli klok på den hunden???? Mitt hjärta!!!!

Kommentarer inaktiverade.