Sista utomhustävlingen för i år

Den här helgen har jag tävlat rallylydnad i Håbo-Tibble. Igår debuterade Rota i nybörjarklass, hon gjorde två bra starter med kvalificerande poäng i båda. I första klassen var hon lite brydd över att det tävlades på flera banor intill och hade lite svårt med koncentrationen. Andra klassen hade vi bättre flyt. Dock behöver vi träna position och följsamhet för att få bättre poäng så det får vi ägna vintern åt. Yatzzy startade två fortsättningsklasser idag. Tyvärr regnade det hela dagen och var lite kallt för tanten som hade lite svårt att tända till. Dessutom var banorna knepiga men vi kämpade på. Inga poäng som räckte till kvalificering men jag är nöjd ändå.

Förra helgen tävlade Cinna och jag inofficiell agility i Norsborg. Disk i agilityklassen men det tar jag på mig då jag visade fel hinder vid ett tillfälle. O fel i hoppklass och en fjärdeplats var roligare. Sen var det ett tunnelrace där det blev en disk då hon vände i en tunnel. Kul var det!

Ziva (F. Tufz) har i dag tävlad lydnad på Åland. Det finska tävlingsreglementet är lite olikt vårt, nybörjarklass är första klassen man tävlar i. Ziva och Emelie fick ihop 188 p resp 198 p och vinst i ena klassen (maxpoäng är 200). Stort grattis!!

Nu har Rota å Cinna var sin tävling kvar i år, båda är inomhustävlingar.

Cinna ställdes ut i Gnesta för ett par veckor sedan, 2:a i öppenklass med ck men utan placering i bästa tik. Nu väntar vi till 2017 innan det är dags nästa gång.

fb_img_1477249518471

Helgens tävlingsflickor på bilden; Rota, Ziva och Yatzzy.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.