Kennelkonsulentbesök och tävlingshelg

I torsdags hade jag besök av en kennelkonsulent från SKK. De gör besök då och då för att prata uppfödning, titta på hundarna och kika lite i avtal, mest för att stötta men såklart även för att kolla att man följer kennelklubbens grundregler och inte hittar på knasigheter. Jag tycker att det är bra att de finns och blev glad över besöket som var mitt första efter snart 12 år som uppfödare. Vi hade en trevlig pratstund och det blev ett godkänt kryss i protokollet 👍.

I helgen har det varit tävlingar i Stockholms hundsportcenter, Väsby bk var arrangörer. Rota tävlade rallylydnad i lördags. Jag var lite osäker på hur hon skulle fixa inomhustävling med många hundar på liten yta men det var då inga problem! 89 p och därmed sista kvalificerande resultatet i nybörjarklass! Vi missade 10 p på att hon inte ville lägga sig så nu blir det fokus på Ligg. Jag är pepp på fortsättningsklassen direkt men det kommer en del nya skyltar 2017 så vi får träna in dem först. RLD N Forsfararens Rota ☺

Cinna startade två agilityklasser igår i samma hall. Även hon klarade av att leverera trots många hundar på liten yta. 0 fel i första loppet och 8:e plats av 45 startande! Pinnar till de 7 första så det var ju lite stolpe ut men jag är lika glad ändå. 5 fel i andra loppet då jag inte hann med vid ett hinder, dock med härlig känsla för övrigt. Jättenöjd! Yxa (F. Zilva Regina) och Michaela tävlade i klass 3 och plockade 2 SM-pinnar! Grattis till det!

20161121_100153

Mina duktiga tjejer!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kennelkonsulentbesök och tävlingshelg

  1. Majsan skriver:

    många pussar på nosen till de duktiga tjejerna!

Kommentarer inaktiverade.