Aktiva tjejer

Saga (SE VCH  RLD N RLD F Forsfararens Saga) tog i söndags sin första agilitypinne! Jag brukar ofta prata om att pudeln är en allsidig hund som glatt hänger med på det som du som ägare vill göra. Saga är ju ett utmärkt exempel på detta! Viltspår, rallylydnad och nu agility, det ska bli spännande att följa Saga å Lisa för att se vad de hittar på härnäst 🙂  Grattis! Saga är ur en kull med fem systrar som i nästa vecka fyller 3 år. Dessa tjejer har visat framfötterna en hel del; en utställningschampion (Nanna) två tävlar agility och har plockat pinnar (Saga å Chili (F. Freja)), två tävlar rallylydnad och har diplom (Saga å Rota). Roligt!

Även Emelie och Ziva (RLD N RLD F F. Tufz) tävlade i söndags. Lydnadsklass 2 stod på programmet för dem och de tog ett hett efterlängtat första pris! Grattis!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.