2017

God fortsättning på det nya året!

Mina planer och förhoppningar inför året handlar mest om träning och tävling:

Rota tränas inför debut i rallylydnadens fortsättningsklass och vi har även börjat titta på momenten i avancerad klass. Det ska bli roligt att komma igång på allvar!

Cinna har i veckan ställts ut på MyDog i Göteborg men nu klipper jag av pälsen. Vi satsar på agilitytävlandet i stället, första tävlingen för året blir förmodligen i februari.

Utställandet läggs dock inte helt på hyllan, jag kommer att visa Nanna en del under året. På MyDog placerade hon sig som 3:e resp 2:a bästatik med 2 x r-cacib. Vi kommer ställa både i Sverige och i några grannländer. Det kommer bli skoj!

I år är det dags för en Pudelnational igen, jag hoppas att vi blir ett stort gäng Forsfarare som kommer delta och tävla där. 26 – 27 juli är det dags, Vilsta utanför Eskilstuna är platsen och man kommer kunna tävla i agility, rallylydnad och lydnad samt utställning. Hoppas vi ses där! Det brukar vara ett jätteroligt tillfälle att träffa andra glada pudelägare!

Jag har en förhoppning om att det äntligen blir en kull valpar under hösten, mer info om de planerna kommer att delas på valpsidorna. Det är drygt 2 år sedan det var valpar i huset så det är dags nu!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.