Rota har tagit ny rallylydnadstitel

RLD N RLD F Forsfararens Rota

I fredagskväll tävlade vi rallylydnad i Heby, klockan var 21.45 innan det var vår tur och det hade ju blivit mörkt även om planen var upplyst av strålkastare. Jag var lite fundersam på hur Rota skulle reagera men det hade jag inte behövt vara. Så bra har hon aldrig gått! Vi fick ihop 95 poäng vilket ju är kvalificerande och RLD F titeln är hemma! Dessutom räckte det till en andra placering vilket förstås var extra kul. Bästa lilla bruna ♥

Efter Heby åkte vi vidare till Surahammar för att landa hemma hos Mia o Benke. På lördagen var det så dags för oss att åka till Västerås och agilitytävlingar. Mia tävlade med sin egen Zeke samt med Anettes Putte. Jag körde med Cinna. Två agilityklasser på lördagen och två hoppklasser på söndagen. Inga superresultat men jag är nöjd ändå! I två lopp var det millimetrar från nollat resultat och det kändes bra. Mia fick till några fina rundor med ”farbror” Zeke, jättekul! Putte behöver mer rutin men kommer att utmana syster Cinna såsmåningom. Nöjda styrde vi därefter hem efter en jätterolig helg. Tack Mia för att vi fick invadera hos er!

Fler Forsfarare har visat framtassarna på tävlingsplan under de senaste veckorna! Messi har tävlat startklass i lydnad med uppflyttningsresultat. Ziva har tävlat i finska startklassen i lydnad och tagit sin första finska lydnadstitel. Saga har tävlat rallylydnad med kvalificerande resultat samt agility och Chili har även hon startat upp agilitysäsongen. Grattis till er alla!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.