Pudelnationalen och Pudel-SM 2017

Zeke, Putte, Olle, Ziva, Nanna, Rota, Cinna, Yatzzy och Saga

Pudelnationalen är en stor fest för oss pudelälskare som pudelklubben arrangerar vart tredje år. Utställning, agility, lydnad och rallylydnad är de grenar som det tävlas i. I år var det även Pudel-SM och Forsfararens hade representanter i alla grenar!

Zeke (F. Tantor) tävlade i agility och rallylydnad avancerad klass. Bra jobbat Mia!

Putte (F. Blixt Gordon) inledde tävlandet med ett godkänt resultat och uppflyttningspoäng i lydnadens startklass vilket innebär hans första titel i lydnad: LD Start! Grattis Anette! Putte tävlade även agility och debuterade i mästarklass i rallylydnad, duktig kille som tävlade i alla tre grenarna båda dagarna.

Olle (F. Korak) tävlade rallylydnad mästarklass båda dagarna, på torsdagen tog han sitt första cert! Grattis Anette! Olle tog även SM-silver i rallylydnad mästarklass!

Ziva (F. Tufz) tävlade lydnadsklass 1 samt rallylydnad mästarklass. Ziva blev SM-vinnare i lydnadsklass 1! Grattis Emelie!

Nanna (F. Nanna) var vår representant i utställningsringen. Excellent i en stor championklass. Tack för hjälpen med att visa henne Annika!

Rota (F. Rota) tävlade rallylydnad avancerad klass. Första dagen klantade jag till det hela och fick en väldigt onödig disk, synd för fram till det momentet hade vi fina poäng… på torsdagen gick det dock bättre och vi fick ihop ett kvalificerande resultat och en andra placering!

Cinna (F. Betty Boop) tävlade agility, dock inga resultat att skryta med.

Yatzzy (F. Yatzzy) var med som maskot, ett nog så viktigt uppdrag!

Saga (F. Saga) tävlade agility och debuterade i rallylydnad avancerad klass. Bra jobbat Lisa!

Promise (Charmer Wins Pure Promise) ställdes i valpklass av sin uppfödare Barbro. Hon blev placerad som 2:a bästa tikvalp 6 – 9 månader med hp. Tack för hjälpen! Promise syns i bakkant ovan, hon hann gå ur i bild innan bilden var tagen..

Jag vill tacka alla valpköpare som var med och som visade på mångsidigheten hos våra pudlar! Två jättetrevliga dagar där vi hann umgås både på och utanför tävlingsplanen, jag längtar redan till nästa tillfälle!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Pudelnationalen och Pudel-SM 2017

  1. Erika skriver:

    Grattis till alla era fina resultat!!

Kommentarer inaktiverade.