Rosettregn!

Flera Forsfarare har varit aktiva och presterat fina resultat under sommaren!

Jag och hundarna, med på resan var även Nanna, tillbringade en augustivecka hos vännerna Anna och Annika (kennel Sine Cera) i Göteborg.

Vi passade på att tävla i både agility och rallylydnad, det är roligt att se andra tävlingsbanor och klubbar.

I Herrljunga tävlade Cinna agility, extra roligt var att systrarna Saga (F. Saga) och Chili (F. Freja) var anmälda dit! Saga och Freja är kullsystrar med Rota och Nanna, så skoj att ha 4/5 av kullen på samma plats! Extra kul att alla systrarna dessutom placerade sig och plockade pinnar! Sagas matte Lisa tävlar även med sina föräldrars hund Freya (Sine Cera Circle Of Life), Freya är kusin med våra hundar så det blev en enda stor släktträff 😃.

Rota fick tävla rallylydnad på Marks bk och även här blev det kanonresultat! 87 p i avancerad klass och diplom! RLD A-titeln kan nu läggas till övriga titlar. Jag har dock bestämt mig för att fortsätta i avancerad klass ett tag till då jag inte tycker vi är mogna för mästarklass än på länge.

Göteborgsveckan innebar oxå en massa valpgos då det i huset fanns två mellanpudelkullar. En av tikarna kommer flytta hem till oss om ett par veckor! En närmare presentation kommer. Fina valpar i båda kullarna, både vad gäller utseende och temperament ♡. Det kan finnas någon valp kvar att tinga om nån är intresserad av en aktiv kompis! www.sinecera.se

Från Göteborg styrde jag bilen mot Majsan på Tvärnö för att lämna mina hundar. Majsan och jag tog med Nanna på båten till Helsingfors och sedan körde vi långt österut till Joensuu för utställning. Nu var det Nannas tur att prestera och det gjorde hon! Dagens bästa tik med cert, cacib och ett finskt championat! Hon blev sedan BIM, slagen av en fin brun hane, för domare Petroula Richards. Jätteskoj!

Övre raden: Rota, Cinna och Nanna med rosetter

Nedre raden: Chili, Saga, Freya och Cinna med pinnerosetter. Th kullsystrarna Chili, Saga, Nanna och Rota.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.