Vi snubblade på målsnöret, inte bara en utan två gånger…

Majsan och jag har varit till Herning, Danmark, för en tvådagars internationell hundutställning. Detta var Nannas sista utställning och drömmen var förstås att håva in nya titlar, om allt gick på bästa sätt hade vi kunnat avsluta med flera championat. Men så blev det inte… Båda dagarna slutade Nanna som tredje bästa tik med reserv-cert och reserv-cacib och det räcker ju inte, liite retligt måste jag erkänna även om jag är glad för att hon fick fina placeringar, det var hög kvalitet på mellanpudlarna. Nu är pälsen nerklippt och vi får se vad Majsan och Nanna hittar på för nya aktiviteter.

I Danmark sprayar de toppen, det var en ny upplevelse och ganska svårt.

Emelie och Ziva har tävlat sitt första appellspår med godkänt resultat, grattis!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vi snubblade på målsnöret, inte bara en utan två gånger…

  1. Erika skriver:

    Fast ni är jätteduktiga som har kommit så långt som ni har gjort med Nanna även om jag förstår att det är retligt.

Kommentarer är stängda.