Cera & Promise på valputställning

I söndags var vi en sväng till Enköping på valputställning. Första gången för Cera och hon var så duktigt! Lång väntan då vi var sist ut i ringen men den tiden tillbringade hon med att lugnt ligga på trimbordet och kolla på allt runtomkring. Vi hade ”sällskap” av  2 okända men nyfikna barn som intresserat följde alla pälsprocedurer men det störde inte hundarna det minsta, jättebra träning för Cera! Väl i ringen gick det bra, Cera vann sin klass med hederspris och fin kritik, domaren uttryckte stort beröm för päls och förbröst, kul. Promise var ensam i sin klass och även hon fick hederspris och fin kritik. Flickorna möttes så i tävlan om bästa tik och då vann Cera och blev därmed BIR. I gruppfinalen blev hon utplockad bland de 8 bästa men placerades inte, jag är väldigt nöjd ändå då hon bara är 4,5 månad gammal och tävlade bland hundar upp till 12 månader.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.