Vilken debut!

Cera har gjort debut på officiell utställning. Vi var i Skåne under påskhelgen för att både umgås med dotter Malin och för en dubbel utställningshelg. Lördagen ställde vi på Malmö IDS, Cera blev 9 månader en vecka före utställningen så jag hade inga jätteförhoppningar men tänkte att det blir en bra träning. Domare Renée Rault, Frankrike, blev dock stormförtjust och det slutade inte sämre än att Cera vann juniorklassen och sen blev hon bästa tik med cert!! Här svimmade jag nästan… I tävlan om dagens bästa mellanpudel blev hon dock slagen av hanen men vad gjorde väl det 😉 Ingen dålig debut!

BIR Ch Charmeurhusets No Shit Sherlock     BIM Sine Cera Circe

På söndagen åkte vi upp till Klippan och SPK södras vårutställning. Här sammanstrålade vi med Ceras uppfödare Anna & Annika för en trevlig dag. Cera var nog lite trött efter gårdagen och flamsade mest runt i ringen, dagens domare ville ha lite mer eleganta hundar och vi fick nöja oss med ett slätt excellent. Kvällen avslutades med bubbel hos uppfödarna, det gör vi gärna igen 🙂

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.