En månad fylld med aktiviteter

Maj har varit en fullspäckad månad, massor med aktiviteter för mig och hundarna med kurser, tävlingar och utställningar. Vi har ju ett underbart sommarväder och det är så roligt att utomhussäsongen är igång!

Cera har ställts på två dubbelutställningar (Lidköping x 2, Gimo och Uppsala) med 3 r-cert med hem i bagaget och fina kritiker från alla domare. Lilla fröken är nu 11 månader gammal och har utvecklats så fint. Vi har snart avslutning på vår spårkurs och det är dags att försöka ta tag i lydnadsbiten.

 

 

 

 

 

 

 

Cinna har debuterat i hoppklass 2, jättekul. I Eskilstuna vann hon agklass 1 så nu saknar vi bara en pinne innan uppflytt till klass 2, ett par tävlingar är inbokade så nu får vi koncentrera oss 🙂

Rota har debuterat i rallyns mästarklass, det är svårt och vi har långt kvar till certpoäng men det känns spännande att iaf våga testa.

Saga och Lisa har plockat sina sista pinnar i hoppklass 2 och då även fått titeln AGHDII! Grattis! De har även hunnit med att debutera i klass 3 i båda disciplinerna. Så roligt att följa dem!

Foto: Lisa Olausson

Olle och Anette har gjort fina starter i mästarklassen med kvalificerande resultat, Olle är ju redan champion men man får nya cert varje gång man får 90 poäng eller mer.

Foto: Emelie Hanström

Promise tog sitt första utställningscert i Gimo i lördags! Hon är så rolig att visa; en pigg och glad liten tik med fina proportioner och härliga rörelser! Grattis Majsan! Promise har nu alla hälsokoller klara, nu återstår BPH och även ett färgtest då hon har lite ”brokig” stamtavla så vi vet vad vi har att ta hänsyn till.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.