Appellklass, BPH och SM-pinnar

Ziva (F.Tufz) har startat appellklass i spår med jättefint resultat! Med 203,5 p kom hon på tredje plats bland alla brukshundar och är nu uppflyttad till lägreklass! Stort grattis Emelie!! Ziva och Emelie visar verkligen att pudeln är en allroundhund, de tävlar i följande grenar: Agility klass 3, rallylydnad mästarklass, lydnad klass 1 och spår akl. Ziva är dessutom utställd med ck och har gjort MH. En härlig liten hund med en superduktig matte ♥

Saga (F. Saga) och Lisa har plockat två SM-pinnar i agilityn, det är så roligt att följa deras framfart! Grattis!

Majsan och Promise har gjort BPH, tyvärr finns inga bilder från det men jag tycker att resultatet visar det vi redan visste 😉 Promise är en energisk och trygg liten hund. Nu börjar jag så smått att fundera på vilken hane jag vill matcha mot henne så kanske det kommer en kull valpar under senare delen av 2019..

Önskar er en Trevlig midsommar, just nu strilar regnet och det blåser kallt men förhoppningsvis blir det bättre i eftermiddag! Hundarna och jag ska till klubben och träna en sväng, nu närmar sig Lag-SM i rallylydnad 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.