Lag-SM rallylydnad

I lördags gick det allra första Lag-SM i rallylydnad i Insjön. Vi var med! Anette med Olle & Putte, Emelie med Ziva och jag med Rota bildade Team Forsfararens 🙂 Mia & Zeke var med som coacher ♥ Tävlingen gick i öppen klass och var indelad i fyra olika banor där lagmedlemmarna lottades till varsin bana, lagets tre bästa resultat räknades sen ihop för att kora vinnarna. Emelie och Ziva lyckades bäst i vårt lag, de vann sin klass! 40 lag deltog och vi slutade på plats 23 vilket jag tycker var bra, det var många elitekipage på plats. Ett jätteroligt sätt att tävla och jag hoppas vi får möjlighet att göra om det!

På söndagen var det 3 x Mästarklass. Stora klasser med många anmälda och dessutom nästan 30 gr varmt gjorde att det tog lång tid. Rota löpte dessutom så vi fick ju starta sist i varje klass, det var segt att vänta hela dagen. Resultatmässigt fick vi inte till något certresultat men det var snubblande nära – 89 p fick vi i ena starten, en poäng ifrån…

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.