Våra hundar

De hundar vi har hemma, om du trycker på hundens namn så kommer du vidare till hennes egen sida.

RLD N RLD F RLD A SE RALLYCH Forsfararens Rota ”Rota”

2014-05-19_17.01.08 (2)Rota är ett barnbarn till Yatzzy, hon är född 2013 och är dotter till Messi. Rota är sparsamt utställd med ett par ck, tyvärr har hon tappat mycket av sin bruna färg så karriären blev kort. Det här är en tuff tjej som gillar att brottas med lillasyster. Hon har gjort BPH med skott. Vi tränar och tävlar rallylydnad vilket vi båda tycker är kul. Rota kommer inte att gå i avel då hon har haft en trasig höft.


AGHD l Forsfararens Betty Boop ”Cinna”

C-huvud2Cinna är en dotter till Messi och halvsyster till Rota. Hon är en busig tjej med härlig attityd. Cinna tog sitt enda utställningscert i Visby i slutet av augusti 2015 men idag är hon nedklippt och utställningskarriären är nedlagd. Vi ägnar oss åt agility istället, Cinna är en tik med massor av arbetsglädje och samarbetsvilja. Cinna kommer inte att gå i avel då hon inte uppfyller mina krav vad gäller hälsostatus.

 


RLD N RLD F RLD A SE RALLYCH Sine Cera Circe ”Cera”

Cera kommer från kennel Sine Cera i Kållered och är kusin med Rota och Cinna.  Hon är en framåt tjej som visar både av- och påknapp, hon har föremålsintresse och massor av kamplust. Cera debuterade i utställningsringen 9 månader gammal med cert och BIM! Vi tränar och tävlar rallylydnad och agility. Målet är att starta appellklass i spår såsmåningom oxå.


Charmer Wins Pure Promise ”Promise”

Promise ägs och bor hos Majsan i Östhammar. Vi har tillsammans letat efter en trevlig tik som skulle passa in i Majsans flock men som även skulle kunna gå i avel hos mig, det tog ett tag att hitta henne men det var värt väntan! Promise är en lättsam och glad tjej, svansen viftar nästan jämt. En bra modell av hund, välkroppad med fint huvud. Hon blir inte så stor men är en typisk mellanpudel. Promise kommer från kennel Charmer Wins i Morjärv.

 


RLD N Forsfararens Xantippa ”Poppa”

Poppa föddes i oktober 2020, hon är en dotter till Promise. En liten dam med humör! Med liten menar jag liten, hon blev nämligen dvärgpudel. Poppa tränar/tävlar agility och rallylydnad. Hon är utställd med flera cert som unghund så nu hoppas jag att det sista oxå snart är i hamn!

 

 

 

 

 

Tikar som haft kull hos oss