Våra hundar

De hundar vi har hemma, om du trycker på hundens namn så kommer du vidare till hennes egen sida.

RLD N Forsfararens Yatzzy ”Yatzzy”

Yatzzy är en utav fyra valpar ur vår allra första kull som föddes 2005. Hon är den bruna valpen som var en omöjlighet 😉 enl pappas ägare… Självklart var det den valpen som vi skulle spara! Yatzzy har från första början varit min hund, än idag duger ingen annan. Hon är utställd med Ck och Btkl-placeringar. Vi har tränat mycket viltspår och hon är med beröm godkänd i anlagsklass. På äldre dagar har vi börjat tävla rallylydnad vilket vi båda tycker är skoj. Vi tävlar nu i fortsättningsklass. Yatzzy har varit en underbar mamma till tre valpkullar, hon har flera barn med meriter inom lydnad, agility, rallylydnad och bruksspår. Tre avkommor har tagit cert i utställningsringen.

RLD N RLD F RLD A Forsfararens Rota ”Rota”

2014-05-19_17.01.08 (2)Rota är även hon ett barnbarn till Yatzzy, hon är född 2013 och är dotter till Messi. Rota är sparsamt utställd under sommaren 2015 med ett par ck, tyvärr har hon tappat mycket av sin bruna färg så förmodligen blev karriären kort. Det här är en tuff tjej som gillar att brottas med lillasyster. Hon har gjort BPH med skott. Vi tränar och tävlar rallylydnad vilket vi båda tycker är kul. Rota kommer inte att gå i avel då hon har haft en trasig höft men hon kommer att hälsotestas framöver iallafall.


AGHD l Forsfararens Betty Boop ”Cinna”

C-huvud2Cinna är en dotter till Messi och halvsyster till Rota. Hon är vår yngsta tik och är en busig tjej med härlig attityd. Cinna tog sitt enda utställningscert i Visby i slutet av augusti 2015 men idag är hon nedklippt och utställningskarriären är nedlagd. Vi tränar och tävlar agility, Cinna är en tik med massor av arbetsglädje och samarbetsvilja. Cinna kommer inte att gå i avel då hon inte uppfyller mina krav vad gäller hälsostatus.

 


RLD N Sine Cera Circe ”Cera”

Cera är det nyaste tillskottet i hundflocken. Hon kommer från kennel Sine Cera i Kållered och är kusin med Rota och Cinna. Jag hoppas i Cera få både en tävlingshund och en tik att gå vidare i avel på, men framtiden får utvisa vad som händer. Cera är en framåt tjej som visar både av- och påknapp, hon har föremålsintresse och massor av kamplust. Hälsotester kommer med åldern. Cera debuterade i utställningsringen 9 månader gammal, cert och BIM!


Charmer Wins Pure Promise ”Promise”

Promise ägs och bor hos Majsan i Östhammar. Vi har tillsammans letat efter en trevlig tik som skulle passa in i Majsans flock men som även skulle kunna gå i avel hos mig, det tog ett tag att hitta henne men det var värt väntan! Promise är en lättsam och glad tjej, svansen viftar nästan jämt. En bra modell av hund, välkroppad med fint huvud. Hon blir inte så stor men är en typisk mellanpudel. Promise kommer från kennel Charmer Wins i Morjärv.

 


Tikar som haft kull hos oss