In Memoriam

Winners Team’s Pretty Alizza 2002.07.23 — 2017.03.02

Alizza var vår första pudel, hon föddes 2002 hos Carola Nevala, Katrineholm. Malin var 8 år då Alizza flyttade in och de två har haft mycket skoj ihop bla inom SHU där de har gått kurser och varit på läger. De har tävlat juniorhandling, agility upp till klass 3 och gått anlagsklass i viltspår.  Alizza är utställd med Ck och Btkl-placering. Forsfararens två första kullar har Alizza som mamma. I mars 2017 fick Alizza somna in, nästan 15 år gammal hade åldern tagit ut sin rätt och det var dags för oss att släppa taget.

Forsfararens Elite Plaza ”Flippa” 2012.03.22 — 2016.07.25

Flippa är ett barnbarn till Yatzzy, hennes mamma är Zweetie som hade en kull hos oss 2012. Vi skulle inte spara någon valp men Malin blev kär i tikvalpen och så stannade hon iaf. Flippa var en underbar hund! Hon charmade alla med sitt härliga temperament och utstrålning. Hon är utställd med Ck, Btkl-placeringar samt reserv-cert. Tyvärr kom hon inte att gå i avel då hennes höfter inte var tillräckligt bra. Vi har tränat en del agility och jag hade förhoppningar på att tävla men ett diskbråck satte punkt för agilityn. Pga sjukdom fick Flippa somna in i juli 2016, hon har lämnat ett stort tomrum efter sig.

RLD N Forsfararens Yatzzy ”Yatzzy” 2005.01.25 — 2018.09.28

Yatzzy är en utav fyra valpar ur vår allra första kull som föddes 2005. Hon är den bruna valpen som var en omöjlighet 😉 enl pappas ägare… Självklart var det den valpen som vi skulle spara! Yatzzy var från första början bara min hund. Hon är utställd med Ck och Btkl-placeringar. Vi har tränat mycket viltspår och hon är med beröm godkänd i anlagsklass. På äldre dagar har vi började vi tävla rallylydnad. Yatzzy har varit en underbar mamma till tre valpkullar, hon har flera barn med meriter inom lydnad, agility, rallylydnad och bruksspår. Tre avkommor har tagit cert i utställningsringen. Yatzzy fick somna in hösten 2018 då kroppen inte ville längre.