Planerade kullar

Cera är parad och förhoppningsvis väntar jag en kull svarta mellanpudelvalpar runt den 20 april, hanen hon är parad med heter Dalatrollet Cupido. Vill du se info om hundarna kan du klicka på deras namn så kommer du till SKK’s avelsdata: Cera o Cupido. Hd-index för kullen är 101.

Jag hoppas på en kull med aktiva och sociala valpar. Cera är en fantastiskt rolig hund, vi tävlar rallylydnad och agility men har även testat på personspår och lydnad. Hon ställer glatt upp på allt jag hittar på, älskar att träna och tävla samtidigt som hon har en räv bakom örat 😉 det har hänt mer än en gång att jag har gått ut från en tävlingsplan gapskrattandes för att hon hittat på hyss på banan… Hon har en bra avknapp men har hon tråkigt så roar hon sig själv, det har t.ex. gått åt en del koppel genom åren.  Cera har uppfattningen att alla människor finns till för att klappa henne och det talar hon gärna om utifall nån skulle ha missat det ♥ En tik som är otroligt välkroppad, välvinklad med bra huvud och päls.

Cupido är en trevlig och social hane. Han tränas i rallylydnad och ska förhoppningsvis bli skolhund på djurgymnasiet med sin matte till hösten. Även han gillar att träna och vara aktiv, har mycket kampvilja och gillar att spåra.

Om du tror att en valp ur den här kombinationen skulle passa dig/din familj är du välkommen att maila mig. Jag vill att du beskriver vem/vilka ni är, vad ni har för tankar om ert hundliv, hur hunden kommer ha det när ni jobbar mm.

Jag har inga köer och förbehåller mig rätten att välja hem till mina valpar. Varje valp matchas utifrån dess egenskaper mot passande familj utifrån dens tankar om sitt liv med en pudel från Forsfararens.