Hänt sen sist

Inser att jag inte uppdaterat på evigheter… Nu har jag iallafall gått igenom alla sidor och gjort en del ändringar så att sidan är aktuell.

Det har hänt en massa roliga saker under sommaren:

Poppa har blivit utställningschampion! I augusti tog hon sitt sista cert på utställning i Eskilstuna, domare var Cindy Pettersson. Jättekul!

Poppa har även debuterat i agilityklass 1, hon har tagit 2 uppflyttningspinnar än så länge. I juli tävlade vi rallylydnad fortsättningsklass på Pudel-SM och tog en silvermedalj.

Cera har debuterat i hoppklass 3 under sommaren, fortfarande jagar vi de sista pinnarna i agilityklass 2.

Cinna har ställts ut i veteranklass under året, hon tycker det är jätteroligt och har t.om sprungit in ett cert 9 år gammal! Det första tog hon för 8 år sen… Vi har oxå tävlat lite agility i sommar.

Qila (min fodertik) genomförde BPH med skott i början av september, hon är en modig, nyfiken och trygg tjej! Det är så roligt att följa hennes utveckling.

Tre av fyra ”valpar” ur den senaste kullen har under sommaren röntgat höfter och armbågar; Harry hd B/A o ed 0/0, Thilo hd B/B o ed 0/0 samt Qila hd B/B o ed 0/0! Jag är så tacksam över att ha valpköpare som ställer upp och hälsotestar sina hundar, det är en ovärderlig hjälp!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.