Intensiva oktoberveckor!

Hösten är här. Just nu regnar det småspik och blåser iskallt, tur att vi hann med sista utomhustävlingarna medan det fortfarande var varmt och skönt!

För två veckor sedan var vi till Göteborg över helgen. SPKvästras höstutställning på lördagen, Cera var placerad som ”femte bästatik” med reservcert i stor konkurrens, nästan 40 deltagande mellanpudlar. Hon deltog även i uppfödarklassen tillsammans med andra Sine Cera-släktingar och gruppen blev BIS!

På söndagen var det dags för uppfödar-MH på SBKs Göteborgsavd. Hela Ceras kull beskrevs tillsammans med tre kusiner. Jättekul att se systrarna! Ceras protokoll speglar henne väl och hon har nu känd mental status.

 

I söndags debuterade Cera i fortsättningsklass i rallylydnad. Hon är så rolig att träna och tävla med, trots en del störningar så jobbade hon jättefint och vi åkte hem med två kvalificerande resultat på 94 resp 85 p. En liten stjärna ❤. Rota var oxå anmäld till tävlingarna men hon har opererat bort ett aterom och det är karens på smärtstillande så vi fick lämna återbud.

Imorgon är det Cinnas tur att få tävla, vi åker till Kungsör och kör agility.

Promise och Nanna har varit här på ”kollo” en vecka då familjen roar sig på annat håll. Så mysigt att rå om dem ett tag!

Vän av ordning inser att det saknas en hund på fotot ovan. Så är det. Yatzzy fattas oss tyvärr, hon fick somna in för ett par veckor sen då åldern tog ut sin rätt. Hon tappade all livsgnista så det var dags att ta farväl. Jag saknar henne oerhört mycket men har så många fina minnen att plocka fram.

❤❤❤❤

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.