Pudel-SM och annat skoj

En lång , varm och aktiv sommar har passerat. Flickorna och jag har varit runt om i Sverige och tävlat, hälsat på vänner och haft en underbar semester. Några dagars fjällvandring i Sälen med min dotter och hennes tax satte en extra guldkant på sommaren, det gör vi gärna om! Jag hoppas att sommaren varit lika bra för alla och att inga hundar eller människor mått dåligt när det var så varmt.

Några höjdpunkter under sommaren har varit:
Cinna tog äntligen sista agilitypinnen i klass 1 i Mora i juli och har sedan dess även tagit pinne i både hopp- och agilityklass 2.
Cera har ställts ut ett par gånger under sommaren med bästa tik-placeringar och r-cert. Hon har även debuterat i rallylydnad; tre kvalificerande resultat på lika många tävlingar! På Pudel-SM som gick förra helgen i Backamo gjorde hon två lysande tävlingar trots spöregn och andra störningar i form av bl.a. skott, 95 resp 96 p resulterade i hennes första diplom (RLD N) och ett pudel-SM-guld! Vilken liten pärla hon är!
Saga och Lisa har tagit flera SM-pinnar i agility, heja er!
Ziva har tagit sitt första cert i rallylydnad! Så roligt att jag var på plats på samma tävling och fick se Emelie och Ziva in action. Ziva har oxå tävlat appellklass spår och blivit uppflyttad till lägreklass! Grattis!
Promise har gjort BPH och även ställts ut med bästa tik-placering. Grattis Majsan!
Rota har tävlat rally och Putte har tävlat appellspår och agility. Det är så roligt att följa alla!


Ziva och Emelie Cera och jag

Saga

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.