Roliga juniveckor

Vi har haft ett par roliga helger i slutet av juni! I midsommarhelgen åkte jag och Cera till Vejen i Danmark tillsammans med Annika & Yzma, Hexa o Jet och Anna & Kråkan. Tre dagars utställning stod på programmet. En superrolig resa med mycket skratt och fina framgångar! Cera, Jet och Kråkan tog varsitt cert, Yzma tog tre veterancert och blev veteranchampion, Kråkan o Jet kvalade dessutom till Crufts 🤩. Resan hem blev lätt även fast vi inte var tillbaka i Göteborg förrän fram på småtimmarna, färjekillarna i Helsingborg tittade storögt på de gapflabbande tjejerna som rullade av båten mittinatten 😂.

 

Här inser jag att certet är vårt 😃

 

Hela gänget

Rosettskörden

I lördags var vi till Fagersta för att tävla rallylydnad, Cera var anmäld till avancerad klass och min förhoppning var att vi skulle ta det tredje och sista kvalificerande resultatet. Varmt och kvavt, 29 grader, och knott så in i bängen så förutsättningarna var inte de bästa.. Men så bra det gick! 87 poäng i första klassen och sen slog vi till med 100 poäng och vinst i andra klassen!! Så duktig hund ❤️ Det var värt att få benen uppätna av knotten ”skrattar”

RLD A RLD F RLD N Sine Cera Circe

Nu börjar vi championatsjakten!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.