Länge sen sist..

Oj, inser att sommaren och hösten har flugit iväg och jag har inte gjort några uppdateringar på allt roligt som hänt.

Forsfararens har fått två nya Rallylydnadschampions:
Putte (F. Blixt Gordon) började sommaren med att vinna rallylydnads-DM i Västmanland och tog sen ytterligare cert i Örebro och har nu titeln SE RallyCH, Grattis Anette!
Ziva (F. Tufz) har inte tävlat så mycket i år, men under sensommaren tog hon sina två återstående cert och kan nu även hon tituleras SE RallyCh, grattis Emelie!

I lördags tävlade Anette & Putte och jag med Rota & Cera i Arboga. Dubbla mästarklasser i rallylydnad och alla tre hundar fick ett resultat över 90 p och därmed varsitt cert! Rota fick 91 p och Cera 97 p, duktiga tjejer. Cera snubblade på ett godkänt resultat även i den andra starten, en miss på sista momentet gjorde att vi landade på 89 p där. Rota (F. Rota) har nu två cert och Cera (Sine Cera Circe) ett 🙂

Putte Rota Cera cert

Putte Rota Cera i Arboga

Det har även bjudits på fina framgångar på agilityplan. Saga (F. Saga) har tagit sitt första agilitycert och SM-pinnar i både agility- och hoppklass! Grattis Lisa!
Cinna (F. Betty Boop) och jag har tävlat ganska sparsamt i sommar men nu under hösten har vi kommit igång igen. Två pinnar i hoppklass 2 togs i Västerås resp Nacka så nu får vi starta klass 3, dock fortsätter vi i 2:an tills vi plockat den sista pinnen i agilityklass.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.