Det trillar in cert i både agility och rally!

Äntligen är tävlingssäsongen igång igen efter avstängningen pga pandemin. Den långa tävlingspausen har kanske gjort gott, vi har kunnat träna ordentligt och dessutom har hundarna i många fall fått en välbehövlig längre vila. Det är så roligt att få rapporter om fantastiska resultat!

Saga (F. Saga) vann en hoppklass 3 förra helgen med både cert och SM-pinne! Grattis Lisa!

Putte (F. Blixt Gordon) tävlade mästarklass i rallylydnad i söndags och slog till med klassvinst och 100p vilket är maxpoäng, det är en fantastisk känsla att sätta en perfekt runda. Grattis Anette!

Cera (Sine Cera Circe) och jag tävlade oxå mästarklass i helgen. I lördags på SSBK fick vi till en riktigt bra runda, 94 p gav oss det tredje certet och Cera är därmed rallylydnadschampion! Tack till Annika & Anna för denna superroliga hund!

SE RALLYCH Sine Cera Circe

Nu ska jag hämta hem Promise som enl rapporter från Majsan börjar bli en tjockis , om ett par veckor vet vi vad som finns därinne! Spännande är det!

Intresset för valp är gigantiskt stort just nu och det rasar in mail varje dag. Jag uppmanar er som mailar mig att ta er tid och läsa mitt svarsmail, det skulle verkligen underlätta för mig. Där framgår vad det är för kull jag väntar och även hur det går till att köpa valp från mig. Det blir väldigt tydligt vilka av er som inte läser och det gör att ni inte framstår som speciellt seriösa spekulanter. Att erbjuda mig pengar i förväg eller på annat sätt försöka få gå före alla andra är inte ett bra sätt att få en valp härifrån… Skriver jag att jag väntar svarta valpar är det heller ingen idé att säga att ni vill ha en brun/aprikos/prickig/randig pudel för det kommer inte att bli annat än svarta valpar.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.